Velox Fama


Amy Henig, žena, ktorá pracovala na mnohých hrách ktoré sme hrali a scenáristka prvých troch Uncharted dostane v roku 2019 na GDC cenu za celoživotné dielo. Gratulujeme Amy a ľutujeme, že opustila Naughty Dog, pretože odvtedy sa jej nepodarilo vydať ani jednu hru. Po ND prešla do Visceral Games, kde pracovala na novej Star Wars hre ale ako vieme, Visceral Games boli zavretá a Amy tak opäť odišla. Momentálne má vlastné malé štúdio a skúma čo by tak vymyslela na VR.

DOOM oslavuje 25. narodeniny. Gratulujeme a venujme pár spomienkových zábleskov na naše dávne začiatky aj moderné krvavé prestrelky.

Čerstvo oznámený Far Cry New Dawn sa ukazuje v gameplayi. Vychádza 15/2/19.

Už je to nejaký čas čo sme sa naposledy videli s Geraltom. To sa onedlho zmení a nie ďalší Witcher to nie je. Geralt bude hosťovať v Monster Hunter World kam slušne zapadne 🙂

Mini-Mech Mayhem bude (asi ťahová) „stolová“ stratégia pre PS VR kde sólo alebo (až) vo štvorici usadneme za „stôl“ a budeme spolu bojovať pomocou drobných avatarov na hracej ploche. Čekujte nižšie.

Metro Exodus, očakávaný jarný hit sa presúva. Výnimočne však bližšie k dnešku, nie ďalej ako býva zvykom. Hra vyjde o týždeň skôr, čiže 15/2/19, tak ako všetky. Všetky hry z 22/2/19 sa pomalinky presúvajú na 15/2/19. Stále si budeme musieř pirpraviť tučnú peňaženku na február. Jaj a vypustili aj nové video – intro.

Bože ten čas letí rýchlo, len teraz bolo ohlásené a už je aj vonku. Broderlands 2 VR si už môžete kúpiť na PS Store tak ak nemáte plány na svátky, zvážte to.

Anthem od BioWare sa tiež blíži tak sa začína predstavovať vo veľkom.V 50 minútovom videu uvidíte novú frakciu, zbrane, vybavenie aj progres hrou.

České Kingdome Come sa nachádza medzi nominantmi na hru roka na Steame. Beat Saber je zas v nominácií na VR hru roka. Česko-slovenskej herenej dev scéne sa darí takže gratulujem a držím palce.

Ace Combat 7 je onedlho tu a tak sa môžeme pokochať až 30 sekundovým fresh teaserom.

Zato PCéčkový MechWarriror venoval viac ako dve minúty vode a hmle.

Naughty Dog v novoročnom vinši naznačili, že tento rok bude veľký – rozumej, vyjde The Last Of Us Part II. Asi, resp. určite, inak by TLOUII kolidovalo s Playstation 5.

Playstation 4 je podľa rumorov na 90 miliónoch predaných kusov a predaje majú klesajúci trend. Všetko pekne nasvedčuje tomu, že PS5 sa blíži. Trh je nasýtený, predaje ppomalicky klesajú. Šťastný nový rok 2019, posledný ktorý bude o PS4. Tak si pozrite, čo nás čaká a zaspomínajte, čo máme za sebou.

15 minút gameplayu z RAGE 2. Njoy

Komentáre