Velox Fama

8/6/18

Gameinformer priniesol okrem nových informácií o Days Gone aj nové gameplaye a už tu máme aj nový trailer z E3. Tak si ich užite. Hra vyjde 22.2.2019

Riaditeľ Sony John Kodera vyslovil tie slová. Playstation 4 vstúpila do poslednej fáze jej životného cyklu. A predtým než vás zachváti panika, tak vedzte že myslel najbližšie tri roky, kedy nás čakajú možno najlepšie hry generácie ako The Last Of Us Part II, Days Gone a podobne. Osobne aj tak očakávam PS5 na jar alebo jeseň 2020.

Detroit Become Human je vonku tak si dajme launch trailer aj recenzie od Eurogamera,

Izometrické Pillars Of Eternity II, ktoré sa posnaží šliapnuť na päty DIvinity II, je vonku a recenzie sú veľmi slušné. Napríklad na Sectore dostala hra 9/10 alebo na Kotaku.

Možno nás čaká dalšia veľká vec podobne, ako bolo LittleBigPlanet. Dreams, exkluzivita od Sony je vo vývoji 6 rokov a tvrdí, že jediné čo vás obmedzí pri tvorbe v tejto hre, je vaša predstavivosť. Tak si dajme pre-E3 gameplay priamo z hry.

Battlefield V bol oficiálne oznámený. A áno, pôjdeme opäť (po veľa rokoch) do druhej svetovej. A ja osobne sa veľmi teším. Najskôr si vyčistime stôl od sračiek. Mikrotransakcie budú len kozmetické a mapy vo forme DLC budú zdarma. Očakávať môžeme menej známe lokality, no rovnako dôležité ako tie dookola omielané. Môžeme tiež čakať experimentálne zbrane, dopady V2 (viď trailer) a vynikajúcu akciu. Pozrite si trailer. A že tam budú ženy, na to jebať, hlavne že to bude zábava. Viac detailov v preview článku na Eurogamer.cz. Nezabudnime tiež na príjemnú informáciu, že bude BFV každých pár mesiacov updatnutá o nový obsah vrátane story misií. Nižšie teaser na výsadok.

https://twitter.com/Battlefield/status/1004724764198359042

Už je to oficiálne. Ďalší Assassins Creed bude Odyssey a bude sa odohrávať v Grécku. Mňam.

https://www.youtube.com/watch?v=0vUYNPeI0bU

Tiež bol po 24 hodinovom livestreame na Twitchi, na ktorom bola len figúrka Vault Boya a sem tam sa tam mihol niekto z Bethesdy, teasnutý Fallout 76. Ale pozor, toto pravdepodobne nebude ďalší Fallout ako ho poznáme, ale skôr niečo multiplayer survival ako Arc alebo Rust. Viac sa dozvieme na E3. Amazon dokonca leakol udajný dátum vydania – vraj 31.7. – ale to asi ťažko.

https://www.youtube.com/watch?v=-ye84Zrqndo

Po dlhom čase upírska hra Vampyr vychádza. Pozrite si launch trailery. Recenzie si čeknite na IGN alebo Zingu alebo na ostatnych weboch, kde si hra vedie nadpriemerne.

Nové Diablo je v podstate oficiálne. Blizzard totiž hľadá „grafika na dungeony pre pokračovanie DIabla“ – citát priamo z ponuky práce.

Nové DLC do Destiny 2, Forsaken bolo oficiálne predstavené. Čekujte trailer.

Krásna pozvánka od Sony na E3.

Days Of Play sa začali. Tak si pripravte peňaženky a začnite mínať lebo sú popiči CENY NA HRYYY NA STORE. Čekujte na EU PS Blogu.

Code Vein vychádza 28.9.2018 a mohlo by zaujať Souls fanúšikov.

E3 sa začína práve teraz takže sa pripravte na náklad noviniek. Beyond prietelia

 

Komentáre