Velox Fama


Recenzie, pocity, dojmy


Na plnohodnotnú hru o Astro Botovy sa všetci veľmi tešíme. Niektorí šťastlivci si hru už vyskúšali a spísali svoje pocity. Prečítajte si ako sa páčil Sectoru, Vortexu alebo Zingu.

Pokus Warner Brothers o hru so všetkými ich hrdinami s názvom MultiVersus dopadol … rozhodne nie tak dobre ako Super Smash Bros. Prečítajte si recenziu od Kotaku.


Jednou vetou alebo jedným trailerom


Oživený Commandos kazujú gameplay.

Pracuje sa na novom live-action filme Resident Evil zo začiatku celej nákazy s novým hrdinom, ktorý so známymi udalosťami prepojí Ada Wong a pracuje sa aj na seriály pre Netflix a rovnako budeme sledovať doteraz nepoznaný príbeh už po apokalypse.

Otvorená beta hero shootera na Playstation Concorde prebehne od 18/7 do 21/7. Zahrajte si to niekto aj za mňa lebo práve v tom čase som na pláži. Ďakujem. Dojmy z uzatovrenej bety nižšie.

Natáčenie filmu Watch Dogs sa začalo. Režíruje Mathieu Turi (The Deep Dark).

Sony už nikam nechodí a predstavovanie hier si menežujú sami vlastnými State Of Play. Na domáci event, na septembrovú Tokyo Game Show, príde. Event sa koná 26/9 až 29/9. Juchu


– – ⎪⎪ – – ⎪⎪ – – ⎪⎪ – – ⎪⎪ – – ⎪⎪ – – ⎪⎪ – –


Zo zaujímavostí zo sveta gamingu opäť vyberám skvelý tip na streamerku, ktorá lepšia hrá Elden Ring hlavou, ako ja sedím. Perri Karyal je psychologička ktorá s headsetom sledujúcim mozgové vlny a s pomocou eye trackingu hrá Edlen Ring. Stojí za to pozirieť aj ako hrá Fortnite a ďalšie hry na Twitchi.

Drobná správa zo sveta predaja. PS4 devkit, označený ako Pizzastation 5 Development Pizza Kit aby mu ho nestiahli z eBayu, sa predal za 6050€.

Ako by vyzerali preteky na život a na smrť ála Mad Max zo sveta Azerothu a WoWka? Radim Zeifart za 7 mesiacov s týmom vytvoril trailer na túto variáciu.

Čerstvý gameplay z SW Outlaws predstavuje kriminálne gangy.

Sony sa pokúša vtlačiť do hero shooter žánru svojou strielačkou Concorde, ktorej closed beta sa nedávno konala. Zahrali si ju snáď všetky Slovenské a České weby takže si nižšie pozrite gameplay od Sectoru alebo Vortexu na PC a tiež dojmy rovnako od Sectoru, Zingu aj Vortexu.

Pripomeňte si, ešte takto začiatkom leta, na čo sa tešiť v druhej polovici roka. Sector spísal najväčšie hry vychádzajúce v druhom polroku 24.

Komentáre


Tagged: