Velox Fama


Recenzie


Konečne po toľkých rokoch je TU!!! Pokračovanie Jagged Alliance, ktoré vyzerá, že veteráni dostanú to, po čom túžili. Zing to potvrdzuje svojou recenziou za 8/10, Vortex ponúka skoro hodinový gameplay, Sector dal tiež 8/10.


Jednou vetou


Sudkyňa nevyhovela požiadavke FTC na vydanie predbežného opatrenia, ktoré by zamedzilo akvizícii Activision/Blizzard Microsoftom v USA. FTC sa môže ešte odvolať ale v zásade je akvizícia za USA schválená. Odobrila ju aj európska komisia a posledný, komu to prekáža som ja a Veľká Británia. Že je akvizícia MSkom asi uzavretá vec potvrdzuje aj zmluva uzatvorená medzi Sony a Micorsoftom podľa aktorej bude CoD dostupné na Playstation nasledujúcich 10 rokov. Na druhej strane, Phil Spencer už naznačil, že Fallout 5 bude len na Xku. A je to tu, presne to čo som nechcel.

Nový trailer na krásnu českú pletenú hru Scarlet Deer Inn.

The Last Of Us seriál má 24 nominácii na cenu Emmy a nomináciu má aj Pedro aj Bella.

Pamätníci pamätajú keď sa zabubnuje Pon Pata Pon Pon 🙂 Legendárna rytmická stratégia Patapon z PSP sa dočká duchovného nástupcu. Ak sa naň vyzbierajú peniaze na Kickstarteri samozrejme. Volať sa bude RATATAN a za hrou nájdeme autora Pataponu Hirojuki Kotani a za hudbou skladateľa pre Patapon Kemmei Adači.

Takto o rok si zakrúžkujte kino. Pôjdeme na film Borderlands, 9/8/23.

Tom Henderson, leaker, teasuje, že PS5 „slim“ bude čoskoro predstavená a vraj nebude slim, bude približne rovnaká a nebude mať v názve Slim, proste nový modelový rad PS5.


+ – x / x – + / + – x / x – + / + – x / x – + / + – x / x – + / + – x / x – +


Baldurs Gate 3 sa blíži, začiatkom augusta zasiahne život PC hráčov a začiatkom septembra PS5 hráčom. Hra je modlou CRPG a okrem toho že ide o ultra kvalitné, čistokrvné, poriadne RPG, nájdete v ňom úpln všetko. Napríklad aj sex s medveďom (je to premenený druid, korešpondujúce video som si požičal od Kotaku) alebo možnosť customizovať genitálie. Čerstvý pokec tesne pred releasom je vonku spolu s release teaserom aj jedenástimi minútami v asi najdetailnejšom editore postáv v histórii hier, tak si zrušte dovolenky po 3/8 (PC) a po 6/9 (PS5) a príjemnú zábavu.

Seriál Twisted Metal konečne dostal poriadny trailer a mňa osobne nejak extra nenadchol ale rád sa nechám presvedčiť o opaku.

RIP E3. GamesCom je najväčšou hernou výstavou na svete a tento rok opäť priberie – 33 národných pavilónov, 26 krajín, 230 000 m2 výstavnej plochy. Tešíme sa. Akcia sa začne 22/8 veľkým eventom Opening Night Live a potrvá od 23/8 do 27/8.

Zachytili ste streamerský hit Only Up? Je to jednoduché, cieľom je dostať sa hore a nspedanúť. Prostredie aj prekážky sú podivné, chodíte po rúrach a lešeniach a kolajniciach a podobne. Streamer Keat to posunul ešte o zábavu vyššie. Vytvoril si setup tak, že keď spadne v hre, spadne aj on, do vody.

https://www.tiktok.com/@keatdawgttv/video/7255369508355984683

V auguste pôjdeme všetci do kina na film Gran Turismo a tu je čerstvý trailer.

Komentáre